Gezocht

trainers en begeleiders

actiefoto turnen

FriS is steeds op zoek naar trainers en begeleiders voor de aangeboden maar ook voor nieuwe sporttakken. Hoe groter het aantal trainers en begeleiders, hoe meer de sportende kinderen en volwassenen volwaardig aan bod kunnen komen. Diploma's zijn uiteraard welkom, maar enthousiasme, geduld en positivisme staan voorop. Als het je aanspreekt, maar de drempel nog iets te hoog is om zomaar mee 'in het bad te springen', dan mag je ook gerust eerst een paar trainingen of lessen de kat uit de boom komen kijken.

De motivatie, waardering en de kleine en grote blijken van dankbaarheid van onze sporters en hun entourage zorgen voor een warme sfeer en levensverrijkende dimensie waarvan men elders vaak het bestaan niet vermoedt!

andere talenten

Heb je een juridische knobbel of fotografeer je graag en goed (onze trainingen, tornooien of optredens bv.), heb je goede connecties met BB’s en BV’s of is sponsors aan de haak slaan één van je verborgen talenten, heb je web- en tekstgevoel en wil je af en toe de website wat opfrissen of kunnen we gratis of zeer goedkoop drukken via jou, is de manager van Disneyland Parijs of Center Parcs je nog iets verschuldigd, of heb je een andere gave of faciliteit die ons een FriS duwtje in de rug zou kunnen geven nu of in de toekomst, laat dan zeker wat van je horen!

sponsoring

Als sportclub voor personen met een beperking die slechts voor een deel wordt gesubsidieerd (werking gespreid over twee gewesten) en die het lidgeld zeer laag probeert te houden om iedereen de kans te geven om te sporten, zijn we continu op zoek naar bijkomende middelen om de dagdagelijkse werking te bestendigen en onze sporters, trainers en begeleiders af en toe te kunnen verrassen met een extraatje.

We zijn zowel op zoek naar financiële middelen als naar ondersteuning onder de vorm van materiaal, vervoersmiddelen, toegangstickets, ... Wij staan open voor elk FriS of ander voorstel via frisseclub@gmail.com of zoeken via datzelfde kanaal graag met u mee naar een oplossing die een win-win situatie oplevert.

samenwerking

FriS is op zoek naar valide sportclubs die geïnteresseerd zijn om een afdeling voor sporters met een beperking op te richten en daarvoor samen te werken met ons. Onze turnafdeling turnen, ontstaan door een FriSse samenwerking met de Leeuwse Turnkring, is hiervan een uitmuntend voorbeeld. Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie: frisseclub@gmail.com.

FriS - Friends & Scream United - Ruisbroeksesteenweg 134, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, België